Kurumsal

Tarihçe

Şirketimiz yapı sektörüne 1979 yılında kurucusu Süleyman Karahan tarafından kaba inşaat malzemeleri satışı ile merhaba demiştir.

1990 senesinde Ege Seramik bayiliği alarak yapı malzemeleri sektöründe kurumsal bir nitelik kazanmış ve ince inşaat malzemeleri alanında hizmetine devam etmiştir. Başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen yapı firmaları arasında yer almaktadır.

2010 yılında Çanakkale Seramik,2016 yılı Lineadecor mutfak bayiliğini de bünyesine katarak yapı sektöründeki büyüme yolunda büyük bir adım daha atmıştır.

 

Emek yapı her dönemde ürün gamını genişleterek sektörün öncü firmalarından biri olma ilkesiyle yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Emek Yapı müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini esas alarak toptan ve perakende satış alanında birçok projede yer almıştır. 


Sektörde 37. yılını dolduran Emek yapı İstanbul Kağıthane olmak üzere 2 adet mağaza ve 2 adet açık alan 2 adet kapalı alan deposunun bulunduğu toplam 10500 m2 lik satış noktalarında deneyimli ve güler yüzlü kadrosuyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Emek Yapı © 2013. Tüm Hakları Sakldır. Kuruluşumuz    üyesidir.